Lektorstudent Martine Løkkeberg (22) synes MF er akkurat passelig stor: Stor nok til at du finner folkene dine. Liten nok til at du kan sette deg hvor som helst i kantina og bli kjent med nye folk. – Og lærerne er veldig dyktige!

– Jeg synes det er veldig gøy å gå på MF. Hvis jeg hadde gått på en større skole, hadde jeg vært lost. Jeg er glad i å prate med folk. Her er det alltid noen å snakke med, sier Martine Løkkeberg der hun sitter i kantina og prater med en MF-student som tar bachelor i Ungdom, kultur og trosopplæring.

– Det er et veldig bra studiemiljø på MF, med veldig dyktige lærere. De er hjelpsomme og koselige, og jeg får mange spennende samtaler med lærerne. Jeg føler jeg blir kjent med dem, og det er veldig gøy, forteller lektorstudenten.

Lærerne er hjelpsomme og koselige, og jeg får mange spennende samtaler med dem. Jeg føler jeg blir kjent med lærerne, og det er veldig gøy.

Fra Lillehammer til Oslo

Martine Løkkeberg er oppvokst i Lillehammer, men har alltid hatt lyst til å bo i Oslo.

– Det var en overgang å flytte til Oslo fra Lillehammer, men det var en veldig grei overgang. Oslo er en fin by.

– Jeg liker KRLE og samfunnsfag, og syntes det hørtes veldig kjekt ut å være lektor. Jeg angrer ikke på at jeg valgte lektorstudiet ved MF. Jeg trives veldig godt med å studere her, sier Løkkeberg.

Visste du at MF er det eneste stedet i Oslo der du kan ta lektorutdanning i KRLE/Religion og etikk og samfunnsfag? Les mer om lektorutdanningen vår her.